Blog

De laatste avonturen van Bango

  • Hallo Ik ben Bango het vogeltje met hoogtevrees.Ik help stichting de Kinderlach met heel veel kindjes blij te maken.Ook help ik de stichting doordat mijn spannend avontuur in een boekje en zelfs op cd is terecht gekomen.Dit boekje en de cd zijn te koop via de website. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de stichting.Help jij ook mee…??????.Benieuwd naar mijn volgend avontuur??  Lees snel verder en neem alvast een kijkje in de agenda….tot snel !!

 

7 augustus aanstaande vertrekt Bango voor een fietstocht van 400 kilometer.Van boornbergum naar maastricht.De opbrengst van deze tocht komt geheel ten goede aan de kinderafdeling van het ziekenhuis Nij Smellinghe te drachten.

Yeh!!!!!!!! Eindelijk is het dan zover, na vele weken hard werken en alles goed voorbereiden gaan wij er eindelijk vandoor.
Vandaag fietsen wij dan vanuit Boornbergum naar Maastricht. Blijf ons sponsoren ,en volg ons op onze facebook pagina: Stichting de Kinderlach.Speciale dank aan het Twee wielercentrum “De Drait” voor het uitlenen van een fiets met aanhangkar aan Bango. 
 
 

ANBI STATUS STICHTING DE KINDERLACH.

Stichting de kinderlach heeft het streven om komend kalender jaar over te gaan van een reguliere stichting naar een ANBI stichting.

Anbi staat voor de afkorting:Algemeen Nut Beogende Instelling.

Als de stichting de kinderlach deze status heeft, is het voor zowel particulieren als bedrijven interessant om een donatie te doen.Men heeft op deze schenking een belastingvoordeel.

Achter de schermen zal hard gewerkt worden om deze status te verkrijgen.Wij houden U op de hoogte van de voortgang van dit proces.